22.01.2020

Ndodh edhe kjo në Turqi, më saktë me ekipin e @Uşak

Minuta e 9️0-te dhe çmenduritë që ndodhën brenda të njëjtës

1. Penaltia e parë: e mbrojtur nga portieri 🧤
Penaltia ripërsëritet, portieri ndëshkohet me të verdhë 👀
2. Penaltia e dytë: sërish mbrohet nga portieri 🧤
Penaltia ripërsëritet, portieri tashmë ndëshkohet me të kuq 👀👀👀
3. Penaltia e tretë: sërish mbrohet, por kësaj rradhe nga futbollisti mbrojtës🧤

Penalltite…

Ndodh edhe kjo në Turqi, më saktë me ekipin e @Uşak 🇹🇷🇹🇷🇹🇷Minuta e 9️0-te dhe çmenduritë që ndodhën brenda të njëjtës❗❗❗🥅Penaltia e parë: e mbrojtur nga portieri 🧤Penaltia ripërsëritet, portieri ndëshkohet me të verdhë 👀🥅Penaltia e dytë: sërish mbrohet nga portieri 🧤Penaltia ripërsëritet, portieri tashmë ndëshkohet me të kuq 👀👀👀🥅Penaltia e tretë: sërish mbrohet, por kësaj rradhe nga futbollisti mbrojtës🧤

Публикувахте от Gazeta Shkodra Sport Online в Понеделник, 20 януари 2020 г.