0

Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme të Kosovës Jetlir Zyberaj në profilin e tij në “Facebook” ka publikuar dokumente dhe fotografi të autorëve të masakrës së Reçakut. “Për rikujtim: Këta janë disa nga kryesit e masakrës së Reçakut.#Kosova nuk do të harrojë asnjëherë”, shkruan Zyberaj.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

Publikimi i dokumenteve dhe fotove të serbëve të dyshuar për masakrën vijnë në 21-vjetorin e kujtimit të masakrës në Reçak./ina