07.01.2020

Kjo makinë është frymëzuar nga filmi Avatar… është vizioni i vitit 2020 @FBENTITR. Mercedesi bashkëpunoi nga afër me drejtorin e Avatarit, James Cameron dhe Jon Landau për të dalë me një makinë që mund të veprojë si avatari juaj në film. Shikoni disa nga veçoritë e saj më të bukura…

Faleminderit e posaçme për Mercedesin dhe shefin Designer Gorden Wagener që na dha këtu një vështrim ekskluziv në këtë makinë të pabesueshme.

This Mercedes can drive sideways | AVTR

This car is inspired by the movie Avatar… it is the 2020 Mercedes-Benz VISION AVTR. Mercedes worked closely with the director of Avatar, James Cameron and Jon Landau to come up with a car that could act as your avatar in the movie. Check out some of its coolest features…Massive thanks to Mercedes and the Chief Designer Gorden Wagener for giving us here an exclusive look at this incredible car.

Публикувахте от Supercar Blondie в Понеделник, 6 януари 2020 г.

The new Mercedes AVTR on the road!! See the 3 minute exclusive up-close look in the comments section! 👀 🤯

Публикувахте от Supercar Blondie в Вторник, 7 януари 2020 г.