Shkolla e mesme e artit “Lazar Liçenovski” në Shkup është evakuuar sot në mëngjes.

Nxënësit dhe mësimdhënësit janë nxjerrë jashtë objektit, ndërsa në parking kanë arritur ekipe policore, të cilët nuk lejojnë qasje në objektin e shkollës.

Tani për tani nuk ka informacione zyrtare se cilat janë shkaqet e evakuimit.