04.12.2019

Dauti Komerc solidarizohet me shqiptarët e Shqipërisë Tërmeti dramatik që goditi Shqipërinë, duke shënuar të paktën 52 viktima dhe mbi 600 të plagosuru pasua nga një solidaritet i jashtëzakonshëm mes shqiptarëve nga të gjitha vendet e botës. Mijëra qytetarë të zakonshëm dhe biznesmenë nga Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Kosova dhe diaspora, por edhe shtetas të huaj, kanë dhuruar para dhe ndihma për banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri.Këtij solidariteti i është bashkëngjitur edhe kompania e mirënjohur Dauti Komerc, pronarët e së cilës njihen për nga solidariteti dhe bujaria. Edhe kësaj rradhe kjo kompani në shenjë solidariteti për në Shqipëri ka nisur maunet me shumë artikuj ushqimorë dhe mjete higjienike për të gjithë të prekurit nga tërmeti në Shqipëri.”Në situate të tilla ne nuk mund të rijmë duarkryq,kemi qenë dhe gjithmonë do të jemi në mbështetje të atyre që kanë nevojë,tani është momenti që ne të solidarizohemi me vëllezërit tanë nga Shqipëria.Jemi organizuar dhe në kuadër të Fondacionit Albiz kemi hapur një numr të xhirollogarisë përmes së cilës të gjithë atë të cilët dëshirojnë të ndihmojën dhe të japin donacion për viktimat nga tërmeti në Shqipëri”ka deklaruar presidenti i kompanisë, Xhemail Dauti, sipas të cilit ndihmat mund të dërgohen përmes xhiro llogarisë dhe hapjen e disa pikave të grumbullimit për artikuj ushqimorë dhe material.Ndihma mund të realizohet në dy forma, edhe atë:

Mund të dononi mjete financiare në xhirollogarinë e Fondacionit Albiz:

270066838600182, IBAN MK07270722000029853 SËIFT CODE – EXPCMK22,

me qëllim pagese:

Donacion për viktimat nga tërmeti në Republikën e Shqipërisë.Për dërgimin e gjërave materiale, janë vendosur tre pika grumbulluese,një në Shkup – tek kompania Tempo Profili 99 në Vizbeg, në Tetovë – tek magazinet e kompanisë Moding dhe Dauti