04.12.2019
Pralina bounty
Përbërësit
400 ml qumësht i ëmbël i kondensionuar
300 gr kokos
pak Vanillë Aromë
150 gr çokolladë gatimi
1 lugë të gjellës vaj

 

Pregaditja:
I perzimë të gjithë përbërsit mirë së bashku

masën e ftofim ne frigorifer per 30 min,
pastaj i formojmë topthat,
i lëm në frigorifer për 3 – 4 orë
pastaj i fusim në çokolladë qe e kemi shkrirë në avull dhe
i shtimë 1 lugë të gjellës vaj.
Nuk janë të shëndetshëm nëse e teproni, por me masë të caktuar ju rregullojnë disponimin. 🙂
Fotografia e Hana Haliti Kodra