04.12.2019
Fatmir Brajshori-Tushi

Nuk do të flasë për prononcimet e Rugovës rreth luftës, për UÇKën, nënshtrimin e tij ndaj Millosheviqit etj…
Unë do shkruaj për arsyet përse nuk duhet vizituar varri i tij…
Albin Kurtit dhe askujt tjetër nuk mund t‘i kërkohet, vizita te varri i Ibrahim Rugovës kur dihet që:
Vet ai Ibrahim Rugova, sa jetonte,kurrë një herë nuk e vizitoj një të burgosur politik, pas lirimit dhe as Demaçin e Ukshin Hotin.

Kurrë nuk vizitoj dhe nuk mori pjesë në varrimin e një dëshmori të vrarë në demonstrata apo ushtari të kthyer në arkivol dhe i mbytur nga ushtria jugosllave.

Pas lufte kurrë nuk e vizitoj dhe nuk vuri lule te varri i Adem Jasharit.
Asnjëherë nuk e vizitoj Prekazin, Mejën, Krushën e Madhe,,,

Nuk po i përmendë të gjitha; ai vdiq dhe iku nga kjo botë,,,

Por jo që Ibrahim Rugova nuk vizitoj asnjëherë Prekazin por as familjarët e tij se bënë këtë gjë,,,
Bile as Fana Rugova që shfrytezon të mirat materiale të shtetit me makinë dhe shofer personal nuk vizitoj asnjëherë gratë e fshatit Prekazë, gratë e Krushës, Nënat e Gjakoves, nënën e katër djemëve Të vrarë( Sejdiu), një grua të dhunuar gjatë luftës, një fëmij të mbetur jetim gjatë luftës etj,,,
Ka shumë për t‘u thënë.
Ju LDKëistët ( ish anëtarët e Organizatave Themelore të Lidhjes Komuniste të Kosovës ( Jugosllavisë) keni të drejtë ta vizitoni kur të doni varrin e Rugovnes por nuk keni të drejtë këtë gjë ta kërkoni nga të tjerët…