01.12.2019
Sulejman Mehazi

Gjatë tragjedisë shqiptare të tërmetit u panë miqtë e armiqtë e Shqipërisë, Vatikani sa mos u turpëruar për shqiptarët jep 100, 000 euro, kurse në xhaminë Gam Gam të Tetovës ditën e xhuma për më pak se gjysëm ore nga xhemati u mblodhën 36000 euro.
-Për dëmtimin e kishës Notre Dame, u çua e tërë bota në këmbë për t’i ndihmuar Francës për djegien e kësaj kulle, kurse për tërmetin e fuqishëm në Shqipëri, u çuan vetëm Turqia, Katari dhe Emiratet e Bashkuara, normale, dhe vetë vëllezërit shqiptarë ane kend botës për t’u ndihmuar vëllezërve e motrave të kapluar nga tërmeti.
Interesant prej vendeve të perëndimit, BE-së ku pretendojmë të hyjmë asnjë ndihmë për Shqipërinë.
Vetëm miqtë dhe dashamirët e sinqertë të ndihmojnë në rrezik!
Tërmeti e bëri që t’i kuptojmë miqtë dhe armiqtë tanë.
@S.Mehazi