Na duhen njerez si ky, ka dhuruar 3 Milion euro me familjen e tij dhe nuk e beri publike.
Respekt Blerim Destani.

Zoti i mëshiroftë bëmirësat!

Fotografia e Safet Kastriot Jakupi