28.11.2019

Në emër të klubit të futbollit FC Prishtina Bern, në bashkëpunim me kompaninë «Qëndrimi Trans», organizojmë grumbullimin e ndihmave, kush cka mundet dhe me cka ka për vëllezërit tanë të goditur nga tërmeti në Shqipëri.

Kamionin do ta dërgojmë deri nga fundi i kësaj jave, ndërsa depoja është e hapur deri në orët e vona të mbremjeve.

Adresa: «Qëndrimi Transport», Bielstr. 73D, 3053 Münchenbuchsee