28.11.2019

I burgosur padrejtësisht, pas investigimit dhe publikimit të rastit të tij në emisionin “BOOM”, 26 vjeçari rifitoi lirinë dhe çështja ndaj tij u pushua.

Ditën që la qelinë, Kristiani u shpreh se i dukej sikur kishte rilindur pas makthit që kishte përjetuar për muaj të tërë.

Për fat të keq, Kristian Preçi humbi jetën sot në Thumanë pas tërmetit të fuqishëm që goditi vendin.

I përjetshëm qoftë kujtimi yt, ëngjëll i pafajshëm!

Lutemi për shpirtin tënd dhe për të gjitha jetët e humbura!

Stafi i emisionit investigativ “BOOM” u shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve!

Të Zotit jemi dhe pranë Zotit shkojmë!/Oranews

Kristian Preçi nuk e gëzoi dot lirinë! 😢I burgosur padrejtësisht, pas investigimit dhe publikimit të rastit të tij në emisionin "BOOM", 26 vjeçari rifitoi lirinë dhe çështja ndaj tij u pushua.Ditën që la qelinë, Kristiani u shpreh se i dukej sikur kishte rilindur pas makthit që kishte përjetuar për muaj të tërë.Për fat të keq, Kristian Preçi humbi jetën sot në Thumanë pas tërmetit të fuqishëm që goditi vendin.I përjetshëm qoftë kujtimi yt, ëngjëll i pafajshëm! Lutemi për shpirtin tënd dhe për të gjitha jetët e humbura! Stafi i emisionit investigativ "BOOM" u shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve! Të Zotit jemi dhe pranë Zotit shkojmë! 🙏

Публикувахте от Emisioni "BOOM" – Ora News в Вторник, 26 ноември 2019 г.