28.11.2019

Zjarrfikësja e Vlorës me në krye Luan Kapaj dhe me prezencë edhe të Prefektit të Vlorës kanë shpëtuar një tjetër jetë. Një i moshuar është nxjerrë gjallë nga rrënojat e një pallati në Durrës.

Pak minuta me pare, zjarrfikesja e Vlores me ne krye Luan Kapaj dhe me prezence edhe te Prefektit te Vlores kane shpetuar nje tjeter jete. Nje i moshuar eshte nxjerr gjalle nga rrenojat e pallatit ne Durres.

Pak minuta më parë, zjarrfikësja e Vlorës me në krye Luan Kapaj dhe me prezencë edhe të Prefektit të Vlorës kanë shpëtuar një tjetër jetë. Një i moshuar është nxjerrë gjallë nga rrënojat e një pallati në Durrës.

Публикувахте от ONETV VLORA в Вторник, 26 ноември 2019 г.