25.11.2019
Albinot Albina M Sejdi (FB)

Kumanovë-6,000. Likovë-4,575. Çair-13,707. Butel-2,000. Saraj-7,952. Haraçine-1,103. Studeniçan-2,172. Dtth NjZgj.nr 1 dhe 2 së bashku Aleanca-Altrenativa-Besa sjellin 37,509 vota që në mandate përkthehet në 4.
Zhelinë-5,443. Bërvenicë-2,800. Tearcë-4,170. Bogovinë-6,430. Tetovë 17,096. Gostivar-16,920. Vrapçisht-5,642. Kërçovë-3,388. Pra Njzgj.nr 6 së bashku Aleanca-Besa-Alternativa sjellin 61,889 vota që në mandate përkthehen 7 eventualisht 8 mandate deputetësh.
Dibër-3,381. Strugë 13,157.Njzgj nr.5 së bashku Aleanca-Besa-Alternativa sjellin 17,038 vota ose 2 mandate. Totali 116,436 vota. Ose 13 eventualisht 14 mandate deputetësh duke pasur parasysh sistemin zgjedhor ne ndarjet e vendvotimeve që prek Shkupin,Kumanoven,Kërçoven dhe Dibrën.kjo analizë është e zgjedhjeve të fundit lokale.
PRA SHQIPTAR PO TË DONI TË KRYHET PUNA PARA 12 PRILLIT BASHKOHEN KËTA TRE SUBJKTE DHE I THUHET – “HASTALAVISTA DUI”!