Nëse ke një tokë për të pluguar dhe dëshiron ta përfundosh në një kohë rekord, atëherë të duhet të marrëssh në telefon adhuruesin e shpejtësisë, Guy Martin.Dhe kjo sepse ish garuesi i motoçikletave dhe mekaniku tashmë është bërë pjesë e librit të rekordeve me traktorin më të shpejtë në botë, i cili arrin një shpejtësi prej 217 km/h.
Në foto britaniku nga Linncol ndërsa thyen rekordin e tij të mëparshëm në drejtimin e një mjeti të rëndë “JCB”.