Thonë se buzëqeshja e parë e fëmijës është gjëja më e mirë në botë, por imagjinojeni buzëqeshjen e fëmijës kur dëgjon zërin e nënës për herë të parë.

Charly, një vajzë e bukur e Christy Keane, u lind në gusht 2017. Mjerisht, vajza erdhi në këtë botë e shurdhër.

Prindërit e vendosur kanë qenë duke punuar në mënyrë të menjëhershme në një zgjidhje që atëherë dhe ata më në fund ishin në gjendje të merrnin fëmijë të vegjël Charlotte aparate dëgjimi. Dhe momenti që dëgjon nënën e saj duke thënë “Hi” për herë të parë, fytyra e saj ndriçon me lumturi!

Nëna e saj Christy siguroi që ky moment magjik të mbetet përgjithmonë në jetën e tyre duke e regjistruar atë. Megjithëse, Charly është ende një foshnjë, mund të shihni se sa shpejt ajo merr shumë emocione dhe përpiqet të mbajë prapa lot gëzimi në sytë e saj.

Momenti kur Christy thotë “I love you”, “Të dua” ju mund të shihni Charly vrullshëm përsëri.

“Ne patëm momentin tonë të mrekullisë që unë kam qenë duke u lutur për kur Char mori ndihmat e saj të dëgjimit sot. Nuk menduam se ajo do të dëgjonte ndonjë gjë, kështu që kjo ishte më e pabesueshme sesa mund të vija në fjalë./KOHA