Halil Matoshi
Schengeni i Vogël – Serbia e Madhe !?
Falë me sh’net Kryeministrit t’Shqipnisë, Edi Rama!?
Kjo hartë e Serbisë së Madhe pēr Schengenin e Vogël, dëshmon injorancën e tij galopane në raport me idetë, intencat dhe mësymjet historike serbe për dominimin e Ballkanit Perëndimor, përkatësisht kthimin e Kosovës me 16 shkurt, 2008 !?
P.S.
Schengeni i vogël për 16.5 milionë njerëz, po jo për Kosovën shtet!
Zoti Kryeministër Rama, kjo hartë âsht editu nga Qeveria e Serbisë!