11.11.2019
Daim Hiseni
Zaevi po tallë invalidët dhe personat e përfshirë në rastet sociale të etnikumit shqiptarë në njësinë rajonale të Çairit përmes kudrës Natasha Stanojeviç.

 

Qindra familje shqiptare mbi 7 muaj janë të përjashtuar nga sistemi dhe sigurimi shëndetësor shkaku i kësaj kudre.

Edhe pse Zaevi në ndryshimin e drejtorëve të dështuar e përmendi edhe këtë hanëmtezen Natasha, ajo edhe mëtutje ushtron detyrën e saj duke tallur, kërcënuar dhe duke i dënuar punëtorët shqiptar në njësitë rajonale të entit socialë ku janë të punësuar shqiptarë.

Nuk më habit politika anti shqiptare e Zaevit, sa më habisin shqiptarët në pushtet të cilët nesër do të kërkojnë votë po nga këto familje të cilët nuk e kanë të siguruar as kafshatën e gojës për fëmijtë e tyre.

Vërtetë jeni mjerana dhe tepër të dështuar si moralisht ashtu edhe profesionalisht, kur lejoni dikush të tallë dhe të nënçmon shtresën më të prekur dhe më të ndishme të rasteve sociale nga popullata jonë.

Parashtrohet pyetja, kush e ka rradhën nga shqiptarët që në të ardhmen të martohet me këtë kudër shoveniste.