06.11.2019

Çfarë thonë profesorët e tij?

Sa pikë kishte marrë në provimin pranues në universitet dhe çfarë libra i kishte kërkuar për lexim familjes së tij gjatë kohës sa kishte qëndruar i burgosur në Serbi?

Prezantohen provimet e Albin Kurtit gjatë studimeve, flasin profesorët e tij në universitet

Çfarë studenti ishte Albin Kurti? Çfarë thonë profesorët e tij? Sa pikë kishte marrë në provimin pranues në universitet dhe çfarë libra i kishte kërkuar për lexim familjes së tij gjatë kohës sa kishte qëndruar i burgosur në Serbi?

Публикувахте от RTV Dukagjini в Сряда, 6 ноември 2019 г.