Kryeministri Zoran Zaev në mbledhjen e rinisë së partisë së drejton ai, Lidhjen Social Demokrate, u ka bërë thirrje të rinjve që të kujdesen për vendin dhe të luftojnë.

“Pranojeni sfidën e gjeneratës suaj dhe luftoni! Shteti juaj u ka mundësuar gjithçka që të luftoni, behni korrigjues, luftoni për ju dhe për të rinjtë dhe për perspektivat tuaja.

Mos humbni kohë as mundësi për shkak se kjo nuk do të përsëritet në 10 apo 15 vite. Tani është koha kur të rinjtë tregojnë se cila është perspektiva e tyre. Ju sfidoj në emër të ardhmërisë tuaj: luftoni!”, ka thënë kryeministri Zaev.