30.10.2019
Daim Hiseni

Më mirë do të qëndroj vet me Zotin dhe të bisedoj kohë pas kohe me shpirtin e dëshmorëve tek vendprehja e tyre, se sa të pij kafe me njerëz dhe shok të dikurshëm të cilët plotë 15 vite me rradhë janë vënë në shërbim të interesave antikombëtare, duke u shërbyer sllavëve dhe politikës proruse.

Këta janë të ngjajshëm me laviret, të cilat shesin trupin dhe nderin e familjes për pak lek dhe pushtet.

Këta të pabesë i vranë pas shpine shokët tonë më të mirë, që të përfitojnë vet dhe në korriz të meritave të gjakut të derdhur.

E shpejtë do të jetë ajo ditë, kur këta mizorë e tinzak do të ecin kokë ulur dhe të turpëruar para familjeve të tyre. Ajo ditë kur edhe ju do të habiteni kur të mësoni për realitetin e hidhur, për krimin e bërë dhe tradhëtinë e tyre.

Në Shoqatën e Veteranëve, përpos familjeve të dëshmorëve që janë kurorë mbi kokat tona, do të bëjnë pjesë vetëm djemat e ndershëm dhe të ndërgjegjshëm.

Të tjerët veten e tyre le ta kërkojnë dhe le ta gjejnë në mesin e branitellave .