Të nderuar bashkatdhetarë, edhe sivjet sikurse edhe vitet e kaluara, FC PRISHTINA BERN organizon mbrëmje muzikore për Festën e 28 Nëntorit, me yjet e estradës muzikore shqiptare, siç janë Afrim Muqiqi dhe Fidaim Aliu. Ju mirëpresim në mënyrë sa më masovike më 07 dhjetor 2019.