28.10.2019

Ukrainasja Angelina Statyeva zgjodhi që në “blind audition” të konkurrojë me këngën e bukur shqiptare, “Lule Lule”.

Me një zë brilant dhe performancë fantastike, ukrainasja mahniti jurinë e “The Voice”. Të gjithë ata shtypën butonin dhe u kthyen për Angelinën.