19.10.2019
( Valon Syla ( djali i Dragices)Baton ( Stanišič) Haxhiu e orangutana si këta)

More a jeni n‘veti? Dolën që vetëm dikund 350 fleta ishin t‘pavlershme nga mërgata „ analfabete!“
O majmuna!
A jeni more n‘veti, 314 kutia në rinumërim edhe 530 kutia tjera?
Plus dolën në Kosovë,40.000 mijë fleta të pavlefshme!
Kush po na del ANALFABETE tash, ë?
A jeni more n‘veti? Me ka 4 e 5 Mastersa secili e punët llugë! PISA n‘fund pusit ju qiti!
Viza s‘po u japin! A e dini pse? Se dikush në BE po mendon që n‘Kosovë ka shumë analfabetë; edhe ma keq po mendojnë, me Diploma dhe pesë mastersa e akoma Analfabetë!
O majmuna!
Mërgatën e ka futë BE në skaner, rentgen, tomografi dhe kanë ardhë n‘përfundim që:“ këtyre u japim pasaportat tona, se analfabetizmin e kanë lanë në Kosovë!
E ju n‘ Kosovë shshshttttttttt mshilne; sa t‘jeni n‘fund pusit sipas PISAS dhe pa viza sipas dikujt me shkollim avansuar nga BE, mërgaten mund ta shikoni nga kanalizimi; sepse ajo gjendet për momentin te yjet e horizontit!

Kaq majmuna!