16.10.2019

Ekziston një gjë që rrethon tokën, dhe askush nuk e di saktësisht se çfarë është. NASA pretendon se kjo është një copë mbeturinash hapësinore – konkretisht, një batanije termike e humbur gjatë misionit EVA. Por shumë teoricienë të konspiracionit pretendojnë se është një satelit jashtëtokësor që ka qenë për më shumë se 1300 vjet, dhe se NASA po përpiqet ta mbulojë atë.