Bota është një mister, dhe kjo gjë është e sigurt. Por ka disa gjëra që janë kaq të çuditshme dhe misterioze, sa që askush nuk ka arritur të dalë me një shpjegim për to.

Ka një stuhi të rrallë të quajtur “Hector The Conveector” ose thjesht “Hector” që formohet çdo pasdite në Ishujt Tiëi të Australisë Veriore pothuajse çdo ditë, nga shtatori deri në mars çdo vit! Ajo mori emrin nga pilotët e Luftës së Dytë Botërore, dhe është stuhia më e madhe në botë.