Destan Jonuzi
Mbi figurën e “kultit”
BDI e Ali Ahmetit, në periudhën në vijim do të imponojë një debat me temë: “Ka apo jo Albin Kurt në Maqedoni”. Debat ky të cilin do të mundohet ta shndërrojë në fushatë, dhe mbi këtë të fitojë edhe një palë zgjedhje. Ndërkohë, opozita shqiptare nuk duhet të jetë indiferente ndaj kësaj orvatje, por duhet që të imponohet dhe të tregojë se ka Vetëvendosje!