Siç mund ta merrni me mend, një nga themeluesit e Instagramit është një person shumë i pasur.

Ai quhet Kevin Sistrom dhe shtëpia e tij në liqenin Tahoe është vërtet për t’u pasur zili.

Përveçse ka pamje nga uji pothuajse nga të gjitha dritaret, shtëpia ka dhe një mobilim tepër artistik, dhe tepër amerikan.

“Kur isha i vogël shkoja te shtëpia e gjyshërve në mes të pyllit të Nju Hemshërit, dhe ajo shtëpi më linte shumë mbresa. Doja që dhe familja ime të ketë një shtëpi ku të shkojë çdo verë e të gjejë aty diçka vërtet mbresëlënëse”, tha ai./tch