Rami Mislimi
Fitorja e Kurtit në Kosovë jodomosdoshmërisht lidhet me fitoren e Selës në Maqedoninë e Veriut.
Për të fituar zgjedhjet në Maqedoni duhet të shtërngosh bythën dhe me folë me çdo qytetarë që është i pa knaqur dhe ta bindësh se nëse vjen ti dë të vije DITA më e mirë për çdo kënd.
Nëse Ali Ahmeti do ta lë largohet nga kreu i BDI-së me dëshirën e vet, atëherë dë të vijë DITA për këta që fotografohen me Kurtin, deri atëherë mirupafshim 😜😜