Diego Maradona në mënyrë sensacionale ka larguar shtatë lojtarë të skuadrës së parë të Gimnasia, në mënyrë që ti jep fund formës se tmerrshme të ekipit javëve të fundit

Maradona u bë trajner i Gimnasia dhe u prit mirë nga fansat muajin e kaluar, por ai deri me tani nuk ka arritur që ta ndalë formën e dobët të klubit, ku ka tri humbje radhazi.

Në një përpjekje për të ndryshuar gjërat, The Syun raporton që ikona e Napolit ka vendosur që të largojë më shumë se shtatë lojtarë të formacionit të parë duke i lënë rezervë, dhe ata janë: Jonathan Chacon, Guillermo Enrique, Lucas Miguez, Juan Cataldi, Khalil Caraballo, Eric Ramirez dhe Lucas Calderon.

Skuadra e Argjentinës do të përballet me një skuadër që po ashtu është në fund të tabelës dhe që quhet Godoy Cruz./KOHA