Në Gjykatën Penale sot në Shkup do të mbahet një seancë e re gjyqësore për rastin e vra sjes së pesëfisht tek Liqeni i Smilkovës.
Në këtë seancë do të shpalosen dëshmi të reja me leximin e 133.000 mesazheve dhe transkriptave tjera të ofruara nga Prokuroria.
Procesin gjyqësor do ta udhëheqin gjyqtari Ognen Stravrev, kurse përfaqësues të Prokurorisë janë Fatime Fetai dhe Gavril Bubevski. (INA)