04.10.2019

Agim Cani

E tille eshte pjesmarja e shqiptareve ne krahun e duhur te Historise per te mbrojtur Republiken e Spanjes kunder fashizmit dhe monstres se saj Markos…

Sot eshte ditevdekja e shqiptarit te madh Asim Vokshi , komandant kompanie ne Brigaden Garibaldi.
Kjo lufte kur bota perparimtare , ajka e inteligjences Boterore qe ne krahun e Asimit , Mehmet Shehut , Ramiz Varvarices , Petro Markos eshte dhe nder i shqiptarise se vertete dhe Shqiperise.

Keta heronje nuk largojne Heronje te tjere nga Panteoni i Lavdise.
Ata rrine bashke.
Ata mbeten Aty perjete.
Shoqerite njerezore qe nuk respektojne keta njerez vegjetojne …nuk jetojne…

Lavdi ne jete gjakovarit shqiptar Asim Vokshi…