Një shqiptare ka fituar garën për fustanin e bërë me letër higjienike i zhvilluar në SHBA.

Mimoza Haska e kishte punuar fustanin me grep si nëna e saj.

Për të krijuar fustanin stil sirenë u deshën 48 copë letër higjienike dhe 400 orë punë.

Ky ishte viti i 15-të për konkursin e veshjeve të dasmave me letër higjienike dhe fituesi u vlerësua me 10 mijë dollarë./shqip