26.09.2019
Daim Hiseni

Një politikë pa parime, pa koncept dhe principe është stereotipe.

Kryeministri Zoran Zaev deklaron në New York se nuk dëshiron të bëhet pjesë e shegenit vetëm me Shqipërinë pa e kyçur edhe Sërbinë.

Këtë qëndrim të tij, ai e proklamon dhe e mbështetë si pjesë e marrëveshjes paraprake me partnerët e koalicionit, ku bëjnë pjesë edhe kukullat shqiptare !!!

Deklarata e para do kohe, e njëanshme e Pendarovskit për anëtarësimin e Maqedonisë Veriore në BE pa Shqipërinë, tani për shpalljen e zonës shengen kushtëzohet nga Kryeministri Zaev me Sërbinë.

“Mbështetni” edhe mëtutje LSDM-në dhe VMRO-në që të jeni më afër dhe të pandarë nga Sërbia.