23.09.2019

Shefi i tmerrit në Zvicër, Olaf P. (59) I torturon punëtorët e tij dhe ua bënë rrëmujë zyrat. Edhe pse kushtet e punës në të vërtetë janë të paqëndrueshme – megjithatë, enti i punësimit edhe më tej dërgon punëtorë në këtë vend pune sin ë ferr. Bëhet fjalë për kompaninë e furnizuesit të karburanteve Olaf P. (59). Por, tek ai kushtet e punës janë katastrofale. Përveç kësaj, P. shumë shpesh del jashtë kontrollit, ndërsa punëtorqët e tij mbeten nën mëshorën e tij. “Bosi më i keq në Zvicër!”, thonë njëzëri ish punëtorët dhe ata të tanishmit. Ajo që ndodh për çdo ditë nëpër zyrat e P. është më e keqe se sa një makth. Zvicerani P. i cili është duke drejtuar biznesin familjar për dekada të tëra – nga njëra anë është një person me përplot rrëmujë: Kudo nëpër tavolina pajisje të vjetra kompjuterike, kanaçe të ushqimit për mace, maskarpone të skaduara janë grumbulluar. Në mes gjenden minj të ngordhur ose insekte, informon Shtegu.com. Tre mace ende shëtiten nëpër zyra. “Këtu kundërmon ashpër, por askush nuk guxon të ndryshojë asgjë”, thonë personeli. Ata që punojnë më gjatë këtu, marrin infeksione dhe depresion. Në një video të postuar nga “Blick», bosi më i ashpër në Zvicër mund të shohet duke i ofenduar pa ndërprerë punëtorët e tij: