16.09.2019

Kevin Clancy, një bloger dhe prezantues i podcast-it për web-sitin e famshëm sportiv amerikan Barstool, i cili pas ndeshjes së fundit SHBA-Serbi në Kampionatin Botëror të Basketbollit ‘ai u tall me serbët në Twitter’, duke bër disa cicerima për Serbinë, çka shkaktoi reagime të serbëve.A e dini ndryshimin midis jogurtit dhe serbëve? Jogurti nuk është përgjegjës për sjelljen gjenocidale dhe Luftën e Parë Botërore”, shkroi Clancy, duke shkaktuar debate të ndezura të komentuesve serbë, dhe vazhdoi shkruante përseri./

Radio Victoria Gjilan