14.09.2019

Një qytetare suedeze duke pritur trenin për në shtëpi pas mbarimit të orarit të punës?!

Në fakt, kjo që shihni në foto, është Ylva Johansson, Ministre e Punësimit e Qeverisë suedeze.

Patjetër një shembull frymëzues, pasi siç mund ta shihni ajo ka edhe një qese me ushqim me vete.

Johansson është një ndër ministret më të suksesshme në Suedi dhe BE dhe vlerësohet për jetën e thjeshtë.

Po politikanë tanë? Kur do vijë dita që do heqin dorë nga makinat luksoze dhe darkat e shtrenjta?