“Unë nuk e dua Shqipërinë o vlla, e dua Kosovën. Këto janë sene të babadimrit. Kosova e ka kombëtaren e vet, e ka shtetin e vet dhe e ka flamurin e vet”

Si e vleresoni deklaratën e Andin Lokajt (komentator sportiv në Kosovë)