2019-09-10

Daim Hiseni

Luftëtar në betejen e lavdishme të Koshares 1999,

Luftëtar në Zonën e Karadakut 2001,

Gjatë viteve të 80-ta, Enver Elezi vëllau i Imriut u vra me breshër kallashnikovi gjatë shërbimit të atëhershëm ushtarak në APJ.

Emri Imri Elezi është sinonim i betejes së Matejçit, ku u luftua gjoks më gjoks me forcat sllavo-maqedone ku edhe heroikisht ra dëshmor gjatë një akcioni.

Sot me këtë emër krenohet Dizhoni, Çairi, Shkupi dhe mbarë kombi.

Dëshmor i Kombit – Kom. IMRI ELEZI.

L A V D I

ps.
(Ftoj uzurpatorët e SHVL UÇK-së të organizojnë të paktën një akademi përkujtimore për këtë dëshmor dhe familjen e tij sepse nuk do të turpëroheni, por duhet të mbureni me atë gjest )