19:36:52             2019-09-08

 

 

Apel urgjent!
Në nënë nga Mali I Zi, e cila e ka bashkëshortin e sëmurë dhe dy djemt e saj të sëmurë. Njërin me paralizë celebrale dhe djali I madh ka probleme me zemrën. Ato jetojnë në kushte shumë të këqija. Edhe pse paguajn qera për kolibën e vogël, ku uji hyn brenda kur bie shi, ajo përballet me sprovën e smundjes te më të dashurit e saj. Nuk ka kush punon për ata, sepse zonja e shtëpisë, është e detyruar të kujdeset për të gjithë antarët e familjes të cilët janë të sëmurë.

Kontaktoni direkt me zonjën Merita Beqa
Në numrin e telefonit: +38269663881