BEDRI AJDARI,

Njeriu të cilit banda e një udhëheqësie politike të kriminalizuar në këtë shtet ia shkatruan familjen, në pikëpamje psikologjike, juridike, ekonomike dhe sociale.

Shtatë vite me rradhë nuk u ndal as për një çast duke luftuar vet kundër padrejtësive të bëra nga struktura të caktuara të këtij shteti.

Sikur që kalon koha, ashtu ditë e më tepër po argumentohen faktet se rasti MONSTRA me të vërtetë paska qenë rast i iskenuar dhe i montuar nga funkcionar të lartë të Republikës e Maqedonisë së Veriut.

Urtësia, maturia, përpikshmëria, guximi dhe vendosshmëria e tij duhet të jetë shembull për gjithë ne se si duhet të akumulojm energji pozitive duke vepruar pa pushim që drejtësia të dëshmon pafajsinë e të akuzuarve për rastin Monstra sidhe fajtorët e vërtetë të marrin dënimin e merituar.

Bedri Ajdari përpos angazhimit të tij në zbardhjen e këtij rasti, poashtu tërë kohën është aktiv duke ndihmuar dhe mbështetur edhe ratse të tjera ku besohet qe edhe ata janë njësoj të iskenuara nga ish pushteti në RMV.

Mbetemi me shpresë se ka ardhur fundi i zbardhjes së rastit Monstra me shpresë që kësaj rradhe drejtësia dhe organet gjyqësore do të flasin drejtë dhe jo si deri më tani me ngarkesa në baza etnike dhe fetare.

Respekt për këtë njeri mik dhe shok.

shkroi, Daim Hiseni