12:23:53            2019-09-04

 

Në rrethinën Kelheim të Gjermanisë, mbrëmjen e vonshme të së martës ka ndodhur një aksident i tmerrshëm. Një vozitës i aksidentuar, nuk ka mundur të çlirohej nga vetura e tij në djegie e sipër dhe ka ndërruar jetë.

Policia njoftoi se personi po voziste Peugeot-in e tij në rrugën nga Abensberg për në Kelheim rreth orës 20:40 të mbrëmjes, kur ai u parakalua nga një automjet i panjohur më parë.

Në rrjedhën e manovrës së parakalimit, shoferi Peugeot kishte humbur kontrollin e makinës së tij sipas gjendjes aktuale të hetimit nga një shkak ende i pashpjegueshëm dhe kishte kaluar në korsinë e kundërt.

Një shofer i ardhshëm nuk ka mundur ta ngadalësojë me kohë veturën e tij VW Passat dhe t`i shmangej Peugeot, të dy automjetet u përplasën ballëpërballë.

Për shkak të forcës së madhe të goditjes të dy makinat u dëmtuan rëndë, Përpos kësaj, Peugeot u kaplua nga zjarri. I ngujuari në veturë, i cili ishte vetëm në veturën e tij në kohën e aksidentit, nuk ka mundur ta çlirojë vetveten, duke u djegur në veturën e shkatërruar tërësisht.

Vozitësi i Passat u plagos rëndë. Ai u dërgua në një spital lokal, pas mjekimit të ofruar në vendin e aksidentit, shkruajnë mediat gjermane, përcjell Shtegu.com.

Atë natë, policia gjermane kërkoi pa sukses me një helikopter policie për veturën e panjohur që kishte parakaluar Peugeot. Dëshmitarët që mund të japin informata, duhet të paraqiten në stacionin mëtë afërt të policisë gjermane, apo në numrin 0944150420.