2019-08-19

Ndiqni insertin e disa kërcimeve interesante dhe qesharake në ujë.

 

JUMP

TAGG SHOKUN QE KERCEN MIRE NE PISHINE.. #SHPERNDAJE #TAGG SHOKUN

Публикувахте от Media Kosova в Петък, 16 август 2019 г.