Tashmë janë në modë. Nuk ka dasmë pa setin fotografik të çiftit i cili duhet të jetë sa më origjinal, sa më i bukur dhe “që nuk e ka bërë askush më parë”.

Kjo duhej të ndodhte edhe për çiftin në video i cili kishte vendosur të bëjë setin fotografik në Meksikë mbi një motor uji.

Por në një moment nusja e cila ishte e veshur me fustanin e bardhë u rrëzua nga motori dhe ra brenda në ujë.

Shikoni videon qesharake./oranews