10:58:20         2019-08-14

 

Një label menaxher i ka sugjeruar Bebe Rexhës, që si një muzikante serioze në moshën 29-vjeçare, të mos postojë më shumë foto seksi. Në Instagram ajo i është përgjigjur.
Përmes Instagramit, pop këngëtarja shqiptare Bebe Rexha, zbulon se një label menaxher mashkull, asaj i kishte thënë se është shumë e vjetër për të pretenduar të jetë ajo me ate që po reklamohet – kjo është “konfuze”.

Ajo është një autore e këngëve dhe poston foto seksi në Instagram dhe kjo nuk i përket këngëtarëve femra. Sidomos jo në moshën e saj. “Unë jam 29-vjeçare”, shkruan këngëtarja shqiptare, “dhe më dhemb shumë të qëndroj e fshehur në sirtar. Unë i bëj rregullat e mia”.

“Më vjen keq që gratë të etiketohen si `gra të moshuara` përderisa plaken, përderisa meshkujt konsiderohen seksi në pleqëri”. Më 30 gusht, Bebe mbush 30 vite, shkruajnë mediat e huaja, përcjell Shtegu.com. Ajo nuk është dhe nuk do të jetë kurrë e frikësuar për shkak të moshës së saj gënjeshtare.

Ajo e ka përfunduar postimin me këto fjalë: “Unë festoj moshën time, sepse jam më e mençur dhe më e fortë se dhjetë vite më parë. Dhe më besoni: Unë jam gjithashtu një e dashuruar shumë më e mirë se atëherë”.

Nga koleget e saj të muzikës, Bebe Rexha është përkrahur për kontributin që realizoi në mënyrë të përshtatshme me një selfie me të brendshme para pasqyrës.

Taylor Sëift (29) ka komenton: “Jepi edhe më tej! Ne, 29-vjeçaret duhet të jemi së bashku”.