2019-08-13

          Duke kaluar mbi natyralitetin e sendit, unë do ta vendosja theksin në faktin se elefanti Suda, tregon se ai është i vetëdijshëm për veten dhe për atë që po bën, gjëra që për shkak të antropocentrizmit, gabimisht konsiderohen veçori të specieve tona, ndërsa qartë nuk është kështu.

         Shpresoj vetëm që trajnimi është rezultat i një marrëdhënie të drejtë bazuar në respekt të ndërsjellë dhe nuk ka qenë me dhunë.

         Në fund, sigurisht që elefanti Suda, meriton një pako me kikirika, ushqimin e preferuar të tij.