Ambasadorja e re amerikane në Shkup, Kate Byrnes për fundjavë ka shijuar bukuritë e rralla malore të Malit Sharr dhe bukuritë e Lubotenit.

Ajo ka shëtitur duke shprehur emocione se ia ka kaluar shumë mirë. Faqja zyrtare e ambasadës amerikane ka publikuar përjetimet dhe fotot e ambasadores duke shtuar se ajo ka qëndruar dhe shijuar bukuritë e Fshatit të Vjetër në malin Luboten dhe destinacione të tjera.(INA)