2019-08-08
 

Gazeta italiane “La Verita” ka publikuar një video material ku shihet i dyshuari Bojan Jovanovski – Boki 13 dhe Zoran Milevski duke dalë me një valixhe plotë me para nga shtëpia e biznesmenit Orce Kamçev.

 

Në pjesën e parë të videos është filmuar numërimi i parave, ndërsa në pjesën e dytë nga kamerat e sigurisë shihen duke dalë të dy personat e lartëpërmendur nga shtëpia e biznesmenit maqedonas.

Në pjesën e tretë, dëgjohet një bisedë mes Bokit13 dhe Kamcevit për atë se kur biznesmeni do të jetë i lirë.