Ambasadori i Kosovës në Shkup, Gjergj Dedaj ka vizituar sot ish ushtarin e UÇK-së Tomor Morina në burgun ekstradues të Shutkës.

Menjeherë pas kësaj vizite, diplomati kosovar në një intervistë për gazetën LAJM, tha se Tomor Morina nuk guxon të ekstradohet.

Sipas tij, qëllimi i Serbisë është ta shkatërrojë atë dhe ta nxijë luftën e UÇK-së. Intervistën e plotë me Gjergj Dedajn mund ta ndiqni në videon më poshtë./Gazeta LAJM

Gjergj Dedaj për gazetën Lajm: Tomor Morina nuk guxon të ekstradohet. Qëllimi i Serbisë është ta shkatërrojë atë dhe ta nxijë luftën e UCK-së

Gjergj Dedaj për ”Lajm”: Tomor Morina nuk guxon të ekstradohet. Qëllimi i Serbisë është ta shkatërrojë atë dhe ta nxijë luftën e UCK-sëGjergj Dedaj

Публикувахте от Lajm TV в Вторник, 6 август 2019 г.