Një fëmijë 2-vjeçar në Chongqing të Kinës ka shpëtuar mrekullisht pasi ra nga kati i gjashtë i një ndërtese.

Në videot që u shpërndanë në rrjetet sociale shihet fëmija i kacavjerrë në hekurat e ballkonit që përpiqet të shpëtojë.

2-vjeçari u mbajt ashtu për katër minuta dhe më pas ra, por për fatin e tij, fqinjët ishin përagtitur duke hapur një çarçaf poshtë tij për ta pritur./kp