18:40:45          2019-07-30

 

Koha jonë është subjekt i ndryshimit të përhershëm. Bota globale po ndryshon. Kjo kërkon gatishmëri dhe fleksibilitet, në mënyrë që të përdoren perspektivat dhe mundësitë e reja të ndërlidhura. KM Konsulta.ch mbështetë klientët dhe partnerët e saj në rrugën drejt së ardhmes.

Ate e veçon një proces krijues i gjithanshëm, duke krijuar zgjidhje unike dhe jokonvencionale për ju. Ne sigurojmë gjithashtu që komunikimi juaj të perceptohet.
Idetë brilante janë diçka e mrekullueshme. Por për të realizuar një ide të tillë në veprim, kërkohet aftësi profesionale dhe përvojë shumëvjeçare. Ekipi ynë zhvillon koncepte që mund të orkestrohen deri në detajet e fundit dhe të zbatohen në mënyrë që ta bëjnë idenë tuaj një realitet.

Për ju, ne i ofrojmë këto shërbime:

-Konceptet e marketingut strategjik dhe operacional
-Koncepti dhe implementimi i marketingut tuaj online
-Konceptoni dhe implementimi i marketingut tuaj nëpër media sociale

Marrja e mandateve të komunikimit

Ekipi i KM Konsulta ofron një shërbim të plotë për të gjitha çështjet që lidhen me komunikimin, mediat dhe marrëdhëniet me publikun, si dhe për lobimin konfidencial politik dhe shoqëror.

Ne u ofrojmë klientëve tanë mënyra dhe mundësi për marrëdhënie të suksesshme me publikun dhe marrëdhënie mediatike. Si profesionistë të komunikimit, ne i sjellim në pikëpamje mesazhet dhe përmbajtjen. Ekipi ynë i përkushtuar përfaqëson klientët tanë profesionalisht. Ne jemi të suksesshëm në ofrimin e shërbimeve në punën PR dhe media dhe punojmë si një qendër mediatike për kompanitë dhe KMU-të.

Për ju, ne i ofrojmë këto shërbime:

-Udhëheqjen e zyrës së mediave
-Shpërndarjen e njoftimeve për media
– Kujdesi për kontaktet mediatike
-Kërkesat e mediave për përgjegjësi
-Shkrimin e njoftimeve për media
-SHkrimin e kontributeve teknike dhe kontributet editoriale
-Koncepti dhe organizimi i konferencave për media, njoftime për media dhe implementimin e produkteve
-Transferimin e intervistave të mediave

Me përvojë dhe akoma të rinj. Këto dy cilësi shkojnë krahpërkrah me ne. Ne ju këshillojmë, ju përfitoni!

Bëjmë bashkëpunim edhe me firmat nga trojet shqiptare që duan të fillojnë biznes në Zvicër. Selia jonë gjendet në qendër të kryeqytetit helvet, pesë minuta nga stacioni trenit. Krejt në fund, zyra jonë ka edhe qasje në Këshillin Federal zviceran për lobim.

 

ADRESA: 

KM Konsulta GmbH
Neuengasse 20
3011 Bern

Mail: qendrim.ramadani@konsulta.ch

www.konsulta.ch